Opnieuw winst voor Peter Michael en Sandrine Tas

Flanders Grand Prix

Ook op dag 2 zagen we Peter Michael & Sandrine Tas in topvorm.
De piste lag er om 8 uur vanmorgen nog nat bij, maar door de warme wind en het zonnetje konden de wedstrijden zoals gepland starten.  Zowel bij de seniores heren als bij de dames kon niemand zich meten met resp. Peter & Sandrine. Ze wonnen hun wedstrijden met groots machtvertoon. Peter Michael zag opnieuw een Bart Swing die zich volledig ten dienste stelde van zijn Powerslide/Matter ploeggenoot en Sandrine kwam, zag & overwon.

Ook Indra Medard toonde zich enorm sterk en won zowel op de 1000m, als op de afvalling over 15000m.  Hij staat met drie overwinningen dit weekend als nr. 1 bovenaan het voorlopige klassement bij de juniores A heren. 
Jason Suttels had een mindere dag.  Hij moest genoegen nemen met twee zesde plaatsen en staat in het voorlopig klassement thans op een vijfde plaats evenwel met hetzelfde aantal punten als plaats drie & vier (bij gelijke stand van punten is het de laatste wedstrijd die doorslag geeft).

Morgen, zondag 12 augustus starten we om 9 uur met een marathon door Zandvoorde. De dames starten om 9 uur, de heren om kwart voor 10. Vanaf 11.30u beginnen we opnieuw met de afsluitende pistewedstrijden. 

Copyright ZRC
Copyright ZRC
Copyright ZRC